MENIU

Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui este cercetat pentru evaziune fiscală

Foto: vremeanoua.ro

Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Vaslui este cercetat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul comiterii de infracţiuni economice, fapte săvârşite în perioada când deţinea o societate de panificaţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, inspector Mihaela Ştraub, directorul APM, Remus Mitrea, este cercetat pentru evaziune fiscală, faptă săvârşită în perioada în care deţinea o societate de panificaţie în localitatea vasluiană Epureni.

"Cercetările sunt în plină desfăşurare, este un dosar penal în lucru la Serviciul de Investigare a Fraudelor pe numele actualului director APM Vaslui. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, inspector Mihaela Ştraub.

Directorul APM era acţionar, alături de o altă persoană, deţinea o societate de panificaţie, SC Clasic Mode SRL, unde era acţionar alături de o altă persoană. Cei doi sunt acuzaţi că au produs şi au comercializat pâine fabricată din câteva tone de făină, cantitate care nu a fost înregistrată în actele contabile ale firmei.

Şeful APM Vaslui, Remus Mitrea, susţine, însă, că făina s-a deteriorat din cauza condiţiilor improprii de depozitare şi a fost aruncată la gunoi, fără a se opera în actele contabile ale societăţii.

Remus Mitrea are 36 de ani, a fost consilier judeţean PSD şi, în urmă cu două luni, a fost numit în funcţia de director al APM Vaslui.
Mai multe articole despre:
PSD fraudă director evaziune fiscală panificaţie