MENIU

Dinamoviştii l-au băgat pe Borcea în spital! Vezi aici ce s-a întâmplat!

Foto: NewsIn

Dinamoviştii şi-au băgat preşedintele în Spital! Cristi Borcea a ajuns la Urgenţă după meciul cu FC Braşov, pierdut cu scorul de 0-2, în urma căruia "câinii" au ratat titlul! Extrem de nervos din cauza eşecului şi a faptului că Dinamo ar putea rata din nou Liga Campionilor, Borcea a spart cu pumnul un geam şi a ajuns la spital, grav rănit.

"Borcea e la spital, a spart un geam şi s-a rănit grav", a spus, la OTV, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

Dinu nu crede că Dinamo merită să ajungă în Liga Campionilor, după valoarea arătată în meciul cu FC Braşov. "S-a făcut dreptate şi Unirea a luat titlul. Sper ca şi Timişoara să-şi câştige punctele la TAS. Am o amărăciune de nedescris în suflet. Cred că vom pierde şi locul doi", a adăugat fostul tehnician.

Cornel Dinu a mai spus că demiterea antrenorului Mircea Rednic ar fi o măsură normală, după ratarea obiectivului: "Trebuie pusă şi problema demiterii lui Rednic. E normal să se întâmple asta pentru că e momentul unui bilanţ real".

Mai multe articole despre:
Dinamo spital Cristi Borcea Cornel Dinu