MENIU

Dinamo rămâne fără titlu şi tremură pentru Liga Campionilor!

Foto: NewsIn

Surpriză de proporţii în Ştefan cel Mare. Dinamo a fost învinsă de FC Braşov, scor 2-0, şi astfel pierde orice şansă la titlu, deşi până nu demult era favorită la câştigarea campionatului. În aşteptarea deciziei TAS în cazul palmaresului Timişoarei, Dinamo tremură şi pentru mult aşteptatul loc de Liga Campionilor. Dacă Timişoara primeşte înapoi cele şase puncte, câinii roşii termină pe locul trei!

Măldărăşanu a deschis scorul în minutul 29. Cătălin Munteanu a centrat de pe stânga până la Surdu, acesta a recentrat cu capul pentru Măldărăşanu care, demarcat în careu, a preluat pe piept şi a înscris pe lângă Dolha.

Roman a mărit avantajul în minutul 56. Paulo Adriano i-a pasat ideal la limita ofsaidului lui Roman, iar acesta l-a executat pe Dolha cu un şut din interiorul careului.

Imediat după golul doi al braşovenilor, majoritatea acţionarilor dinamovişti au părăsit tribuna oficială, iar Cristian Borcea s-a retras la vestiare.

În minutul 65, suporterii dinamovişti de la Peluza Cătălin Hâldan şi de la tribuna a doua au început să părăsească stadionul.

În urma acestui rezultat, Dinamo nu mai are nicio şansă la titlul de campioană deoarece are doar 65 de puncte acumulate, cu patru mai puţin decât Unirea Urziceni, care a învins-o pe FC Timişoara, scor 2-1, în deplasare. În schimb, FC Braşov rămâne pe locul 9, cu 52 de puncte, cu trei mai puţin decât Steaua, prima ocupantă a unei poziţii de cupă europeană.

Caseta tehnică:

DINAMO - FC BRAŞOV 0-2 (Măldărăşanu 29, Roman 59)

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Tamaş (Homei 80), Goian, Izvoranu - Malick (Miranda 46) - Zicu (Torje 46), Boştină, Ad. Cristea - Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

FC Braşov: Coman - Rui Duarte, N. Constantin, Abrudan, Cr. Ionescu - Roman, Măldărăşanu, P. Adriano, Ilyeş (Sburlea 90), C. Munteanu (Cristescu 82) - Surdu (Dedu 88). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Boştină 43, Miranda 83, Ad. Cristea 84, Izvoranu 85 / Coman 23, Surdu 85

Arbitri: Cristian Balaj - Cristian Nica, Ioan Onicaş

Stadion: Dinamo; Spectatori: 6.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Dinamo - FC Braşov, scor 0-2

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo FC Braşov etapa a 33-a