MENIU

Dinamo - Ion Marin, după eşecul cu Galatasaray: Scorul este prea sever

Foto: NewsIn

Antrenorul dinamovist crede că diferenţa de scor de pe Ali Sami Yen este mult prea drastică în raport cu desfăşurarea jocului cu Galatasaray.

"Nu anticipam un asemenea scor. Scorul este prea sever faţă de desfăşurarea jocului. La nivelul ăsta, dacă nu punctezi când ai ocazia, plăteşti. Să nu uităm că am avut primii ocazia de a marca şi dacă o făceam probabil altfel discutam acum. Galatasaray a marcat din toate ocaziile avute, în timp ce noi am făcut alegeri nepotrivite în faţa porţii", a spus Ion Marin, la Pro TV.

Tehnicianul nu crede că atmosfera de pe Ali Sami Yen a fost prea apăsătoare pentru unii dintre jucătorii săi: "Nu cred că a fost presiunea prea mare. Am discutat şi înainte de meci că trebuie să fim puternici din punct de vedere mental. Un jucător care se concentrează la maxim nici nu mai aude tribunele, trebuie să joace. Băieţii au făcut-o, dar nu au marcat din oportunităţile create".

Dinamo a pierdut cu scorul de 1-4 meciul disputat joi, în deplasare, împotriva formaţiei turce Galatasaray, în grupa F a Ligii Europa.
Mai multe articole despre:
Dinamo Ion Marin Galatasaray Grupa F Liga Europa