MENIU

Dinamo: Dolha şi Malick s-au refăcut după accidentări şi sunt apţi pentru meciul cu Unirea Urziceni

Foto: NewsIn

Portarul Emilian Dolha şi mijlocaşul Papa Malick s-au refăcut după accidentări mai vechi, şi astfel tehnicianul Mircea Rednic se poate baza pe ei în derby-ul de duminică cu Unirea Urziceni, a declarat, marţi, medicul echipei, Liviu Bătineanu.

"Dolha şi Papa Malick nu mai au probleme şi au intrat în programul normal al echipei. Antrenorul îi poate folosi duminică la Urziceni", a spus Bătineanu.

Emilian Dolha a suferit o contractură musculară în partida cu Farul Constanţa din etapa a 27-a, iar în jocul din Cupa României, cu FC Timişoara, nu a putut evolua. Acesta a revenit în derby-ul cu CFR, unde a fost integralist, însă problemele musculare s-au agravat şi astfel portarul a era nevoit să absenteze de pe gazon trei săptămâni. După o vizită la o clinică din Belgrad, goalkeeper-ul a primit acceptul medicilor să se întoarcă la antrenamente mai devreme cu o săptămână.

La rândul său, senegalezul Papa Malick s-a accidentat în partida din semifinalele Cupei României cu FC Timişoara, fiind diagnosticat cu microleziune fibrilară la aductorul stâng. Mijlocaşul a fost nevoit să ia o pauză de trei săptâmâni şi a ratat meciurile cu CFR Cluj, Oţelul Galaţi, Steaua şi FC Timişoara.

Partida Unirea Urziceni-Dinamo, din etapa a 32-a a Ligii I, se va disputa duminică de la ora 20:30, cele două formaţii fiind favorite în acest moment pentru câştigarea titlului. În clasament, ialomiţenii ocupă locul 2, cu 63 de puncte, în timp ce gruparea din Ştefan cel Mare are cu două puncte mai mult.