MENIU

Dinamo - Dinu: "Lumea nu ar trebui să fie îngrijorată de rezultate, e doar o perioadă de pregătire"

Foto: NewsIn

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, sâmbătă, că suporterii dinamovişti nu ar trebui să fie îngrijoraţi de rezultatul din primul amical al verii, cu Astra Ploieşti, scor 2-4, deoarece în acest moment formaţia alb-roşie se află doar într-o perioadă de pregătire.

"Am fost azi să urmăresc amicalele lui Dinamo de la Săftica. Lumea nu ar trebui să fie îngrijorată de rezultate. E doar o perioadă de pregătire, nu contează scorul final. De fapt, lumea e îngrijorată de când se naşte", a spus Dinu.

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, scor 4-2, de nou-promovata Astra Ploieşti, într-un meci amical disputat în cantonamentul de la Săftica, la debutul italianului Dario Bonetti pe banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare. În cea de-a doua doua partidă de verificare, în care Dinamo s-a impus în faţa Astrei, scor 1-0, prin golul lui Predescu, ambii antrenori au introdus în teren jucătorii care vor evolua mai puţin în sezonul viitor.

La aceste partide de verificare de la baza de pregătire de la Săftica au asistat, printre alţii, Cristi Borcea, Florian Walter şi Ioan Andone.
Mai multe articole despre:
Dinamo Cornel Dinu Astra Ploieşti