MENIU

Dietmar Constantini: "Când obţii un egal cu România în deplasare trebuie să fii mulţumit"

Foto: www.timesofmalta.com

Selecţionerul Austriei, Dietmar Constantini, a declarat miercuri, după remiza cu România, scor 1-1, că echipa sa trebuie să se declare mulţumită de egalul obţinut pe terenul tricolorilor, pe care îl consideră echivalent cu o victorie.

"Pentru noi, 1-1 în România poate fi considerat un succes, pentru că am întâlnit o echipă foarte motivată. Puteam fi conduşi în prima repriză. Până la urmă am egalat, iar în ultimele 10 minute am jucat la victorie. Când scoţi 1-1 în deplasare contra României trebuie să fii mulţumit. S-a observat că în ultimele 10 minute echipa României s-a cam clătinat", a spus Constantini.

"Ne-am chinuit să dăm gol, l-am cerşit chiar, şi până la urmă a venit şi egalul. Cu excepţia ultimelor 10 minute, România a jucat foarte bine, a dat pase în adâncime, a schimbat mereu direcţiile de joc. A fost un meci greu, exact cum ne-am aşteptat, cu excepţia finalului, când am şi marcat", a adăugat antrenorul austriecilor.

Echipa naţională a României a remizat, miercuri, scor 1-1, cu reprezentativa Austriei şi rămâne fără nicio victorie pe teren propriu în preliminariile Campionatului Mondial din 2010 din patru jocuri disputate. România a condus prin reuşita lui Bucur (55), dar a fost egalată de Schiemer (82).

În urma acestui rezultat, coroborat cu remiza dintre Serbia şi Austria, scor 1-1, România a pierdut orice şansă de calificare la CM 2010.

Mai multe articole despre:
România Austria naţionala egal