MENIU

Dietmar Constantini, antrenor Austria: "Respect echipa naţională a României, dar sunt foarte optimist"

Foto: http://www.timesofmalta.com

Secţionerul naţionalei Austriei, Dietmar Constantini, a declarat, marţi, că are încredere în şansele echipei sale în meciul cu România şi este surprins de faptul că tricolorii nu sunt favoriţi la calificare.

"Respect echipa naţională a României, dar sunt foarte optimist. Noi, dar şi România, avem şanse mici de calificare la Campionatul Mondial. Partida de miercuri este foarte importantă şi ştiu că mereu suntem sub presiune", a afirmat Constantini, care a adăugat că România trebuia să fie una dintre favoritele grupei.

Selecţionerul a mai spus că atmosfera din lotul echipei sale este foarte bună, dar jucătorii sunt realişti şi vor fi foarte concentraţi la ora jocului contra României. "În Austria este o surpriză când atmosfera este bună. Jucătorii sunt foarte uniţi şi fericiţi, dar fiecare ştie când e ceva de râs sau când lucrurile sunt serioase, deoarece suntem profesionişti", a mai spus Constantini.

Meciul dintre Austria şi România se va disputa astăzi, la Klangenfurt, pe stadionul Hypo-Arena, de la ora 21:30, şi va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. După primele 4 jocuri disputate în grupă, România păstrează şanse minime de calificare la turneul final, fiind pe locul 5, cu 4 puncte.

Clasamentul Grupei 7: 1. Serbia 12p (5j), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franţa 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. România 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).