MENIU

Demonstraţii de sculptură în lemn şi olărit la Târgul Meşteşugarilor

Foto: virtualarad.net

Cea de-a doua ediţie a Târgului Meşteşugarilor, organizată de Primăria Sectorului 1 Bucureşti şi ATE Carpatia şi programată pentru finalul acestei săptămâni, aduce publicului demonstraţii inedite de artă populară.

Iubitorii de tradiţii populare şi meşteşuguri tradiţionale sunt aşteptaţi între 28 şi 30 august pe bulevardul Aviatorilor, trotuarul din faţa Parcului Kiseleff, pentru a vedea în acţiune meşteri care sculptează în lemn şi meşteri olari, care vor face demonstraţii de artă populară. În plus, actriţe îmbrăcate în costume tradiţionale româneşti vor da o notă de autenticitate târgului.

La această ediţie a Târgului Meştesugarilor va fi expusă o gamă largă de produse de artizanat, vestimentaţie rustică, sculptură în lemn, ceramică, pictură pe lemn, instrumente muzicale, oua încondeiate, modelaj în lut, vase din cupru, macrame, obiecte din piele şi pâslă, sculptură în os, obiecte din papură, sticlă decorativă, goblenuri, bijuterii lucrate manual şi tot ceea ce înseamnă arta populară din ţară sau de peste hotare.