MENIU

Debbie Rowe urma să ceară luni custodia copiilor pe care i-a avut cu Michael Jackson

Foto: newsoftheworld.co.uk

Fosta soţie a megastarului urma să ceară în instanţă custodia copiilor pentru că se teme că aceştia nu vor fi în siguranţă alături de bunicul lor, Joe Jackson.

Fosta asistentă, în vârstă de 50 de ani, a dorit să atace sentinţa prin care custodia lui Prince Michael, în vârstă de 12 ani, şi a lui Paris, în  vârstă de 11 ani, a fost acordată mamei megastarului, Katherine Jackson.

Debbie Rowe renunţase la custodia copiilor ei în 1999, după divorţul de Michael Jackson.

Debbie a dorit să folosească ca argument în sprijinul solicitării sale faptul că Joe,  în vârstă de 79 de ani, îşi bătea în mod frecvent proprii copii.

În 2007, Michael Jackson declara: "La repetiţii tatăl meu avea mereu o curea în mână, nu-ţi permitea să greşeşti. Nu m-a bătut niciodată în timpul repetiţiilor, problemele mele apăreau după aceea. Îmi era atât de frică de el încât vomitam."

Pe 29 iunie, copiii au fost încredinţaţi provizoriu de instanţă lui Katherine Jackson, mama megastarului, în vârstă de 79 de ani.

Apropiaţii săi nu au ascuns faptul că ea vrea să obţină tutela definitivă. Însă ar putea izbucni o bătălie judiciară cu mama primilor doi copii, Debbie Rowe, căsătorită cu Jackson în 1996-1999. "Îmi vreau copiii", a spus Rowe pe 2 iulie şi a precizat că e dispusă să facă toate testele necesare, inclusiv ADN, pentru a demonstra că este mama lui Prince Michael şi a lui Paris.

Ea este îngrijorată de o eventuală separare a copiilor, precizând că este dispusă să accepte şi tutela celui de al treilea, născut dintr-o mamă-surogat a cărei identitate nu este cunoscută.

Mama lui Jackson are de partea ei testamentul fiului său, care îi încredinţează tutela copiilor. Un tutore "de rezervă" este cântăreaţa Diana Ross, care, în ceremonia din Staples Center, într-un mesaj, a acceptat responsabilitatea.