MENIU

Dan Petrescu: Nu am fost în formă maximă, puteam să jucăm şi mai bine

Foto: NewsIn

Deşi Unirea Urziceni s-a impus categoric la Glasgow, antrenorul Dan Petrescu crede că jucătorii săi ar fi putut şi mai mult.

"Sunt mulţumit de rezultat, dar va fi o victorie minunată doar dacă ne vom califica, indiferent dacă o facem de pe locul doi sau de pe locul trei. Altfel, rămâne doar una de palmares. În retur va fi cu totul alt meci. Astăzi băieţii nu au fost în formă maximă. Nu glumesc, nu fac pe antrenorul, dar sincer cred că puteam să jucăm şi mai bine, chiar dacă azi ne-a ieşit totul. După ce am schimbat sistemul, am fost mai periculoşi şi am întors rezultatul. Nu e uşor să marchezi patru goluri, dar am demonstrat caracter. Le-am spus băieţilor înainte de meci că îmi sunt datori mie, patronului, lor, ţinând cont de cum au jucat în ultima vreme. Acum suntem chit şi ne gândim mai departe la următorul meci. Acum, capul jos, la muncă şi să nu ne lăudăm prea mult, pentru că fotbalul de pedepseşte!", a declarat Dan Petrescu, la TVR.

Unirea Urziceni a făcut spectacol pe Ibrox Park şi a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, una categorică: 4-1 cu Rangers FC, în deplasare, în etapa a treia a grupei G din Liga Campionilor. Rezultatul răsunător obţinut de ialomiţeni în Scoţia îi transformă în favoriţi la calificarea în optimile competiţiei, alături de FC Sevilla.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Unirea Urziceni