MENIU

Daminuţă impresionează în echipa de tineret a Interului! Gol senzaţional din lovitură liberă cu Vicenza - VIDEO

Daminuţă a marcat de la 30 de metri
Foto: Prosport

Cristian Daminuţă impresionează în tricoul echipei de tineret a Interului. Fostul jucător al Timişoarei are evoluţii excelente în turneul de la Viareggio, care au culminat cu un gol superb, din lovitură liberă, în faţa celor de la Vicenza.

La 18 ani, Daminuţă e unul dintre jucătorii de bază ai grupării de tineret a Interului, campioana Italiei. Dacă încă nu a apucat să joace alături de Chivu în prima echipa, Daminuţă impresionează în schimb la echipa mai mică a ner-azzurrilor. Într-unul din cele mai puternice turnee de fotbal destinat echipelor de tineret, cel de la Viareggia, Daminuţă are o evoluţie foartă bună. În meciurile de până acum, ex-timişoreanul a reuşit o pasă de gol, o bară şi, în partida cu Vicenza, un gol senzaţional, din lovitură liberă.

Partida s-a disputat în optimile de finală ale turneului şi a fost câştigată de Inter, scor 3-1. Scorul a fost deschis chiar de Daminuţă, în minutul 17, care a marcat cu un şut senzaţional, din lovitură liberă, de la 30 de metri.

În sferturile de finala ale turneului de tineret de la Viareggio, Internazionale a întâlnit, joi, formaţia israeliană Maccabi Haifa.

Daminuţă a plecat liber de contract de la FC Timişoara, unde s-a transferat de la CFR Timişoara, în 2006. În mai 2008, Daminuţă a semnat un contract pe 4 ani cu Inter Milano.
Mai multe articole despre:
Inter Milano Cristian Daminuţă Vicenza