MENIU

Crima de la Timişoara: Carmen Bejan a mărturisit că se prostitua pentru o operaţie de mărire de sâni

Foto: Realitatea.NET

Studenta la medicină acuzată că a ucis un bărbat în campusul din Timişoara a mărturisit că întreţinea relaţii sexuale contracost pentru a-şi plăti studiile, dar şi pentru că vroia să-şi facă o operaţie de mărire de sâni. Declaraţia a fost făcută luni în faţa unui procuror. Cei doi studenţi acuzaţi de crimă au fost audiaţi aproape trei ore.

Confruntarea dintre cei doi studenţi medicinişti suspectaţi de uciderea unui bărbat din Timişoara nu a avut loc. Cei doi au fost audiaţi totuşi separat. Procurorul a vrut astfel să vadă care este povestea mai credibilă. Carmen Bejan a refuzat confruntarea cu Sergiu Florea pe motiv că este surmenată.  

Până acum, cei doi studenţi au dat vina unul pe celălalt pentru crimă

Din informaţiile de până acum, Carmen Bejan susţine în continuare că este nevinovată. Iniţial, fata recunoscuse că l-a înjunghiat pe bărbat. Acum tânăra spune că declaraţiile iniţiale au fost făcute sub stres, că a fost stresată de avocaţii lui Sergiu şi de Sergiu care îi promisese că o ia de soţie dacă ia toată vina asupra ei. 

Raul Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru omor deosebit de grav şi, respectiv, complicitate la omor. Ambii au făcut recurs ca să fie cercetaţi în libertate, însă cererea le-a fost respinsă de instanţă.

Potrivit declaraţiei lui Carmen Bejan, studenta de 20 de ani de la Medinică, crima s-ar fi petrecut vineri, în jurul orei 16.00, în camera de cămin. Iniţial, studenta susţinea că prietenul ei, care i-ar fi aranjat întâlnirea cu bărbatul de 65 de ani, contra sumei de 500 de euro, l-ar fi ucis pe bătrân.

Raul Florea a declarat că fata l-a ucis, pentru că nu ar fi vrut să o plătească pentru o partidă de amor.

Cei doi studenţi cad de acord asupra faptului că au tranşat împreună cadavrul bărbatului de 65 de ani, care a fost un judecător de stabor ţigănesc.

Trupul bărbatului a fost descoperit de către poliţiştii timişeni care au fost chemaţi de către portarul căminului studenţesc 1-2 al Medicinei, după ce acesta din urmă a văzut urme de sânge pe trotuarul căminului. După ce l-au omorât pe bărbat, studenţii i-au tăiat picioarele şi au îndesat trupul  într-un geamantan, iar picioarele le-au pus în plase negre şi le-au pus în portbagajul autoturismului victimei.

Ei intenţionau să meargă pe un câmp unde să incendieze autoturismul, însă nu au putut porni maşina, aşa că au abandonat-o. Bărbatul avea un căluş în gură şi mâinile legate. Autopsia a arătat că bărbatul a murit în urma a circa 50 de lovituri de cuţit aplicate în piept, după ce, înainte, a fost agresat.