MENIU

Copos: "Voi avea răbdare cu Hizo, a făcut multe pentru echipă"

Foto: NewsIn

Finanţatorul Rapidului, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că în ciuda locului 10 pe care îl ocupă gruparea de sub Grant, Viorel Hizo va beneficia de toată încrederea sa, iar postul acestuia nu este în pericol.

"Nu vreau să comentez situaţia locului 10 pe care îl ocupăm în prezent în campionat. În schimb, aş vrea să precizez că în trecut nu am avut răbdare şi am greşit, acum voi avea răbdare cu Viorel Hizo. Nu pot să uit că a făcut multe pentru Rapid", a spus George Copos.

Întrebat dacă a mai ţinut legătura cu Fathi Taher, fostul acţionar de la Rapid, Copos a răspuns: "E dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în 2008 la echipă. El are de recuperat nişte bani pe care, la acea vreme, nu i-a gestionat clubul. Cine vrea să vadă ce s-a întâmplat cu acei bani să verifice la ANAF bilanţul financiar între 31 martie şi 31 decembrie 2008. Au fost alţi nenorociţi care au cheltuit acei bani atunci".

În ceea ce priveşte faptul că nu a mai asistat de multă vreme la un meci al propriei sale echipe, omul de afaceri a răspuns: "Credeţi că are vreo importanţă dacă sunt eu pe stadion? Credeţi că jucătorii vor juca altfel sau că vor avea alt moral? Ei vor juca aşa cum sunt pregătiţi. Nu am mai venit la stadion pentru că am multe afaceri ce necesită foarte mult timp".

Rapid ocupă locul 10 în clasament, cu 6 puncte, după 5 etape disputate în Liga I.
Mai multe articole despre:
Rapid George Copos Viorel Hizo