MENIU

Copos: E bun un punct pe terenul Stelei, de şapte ani tot plecăm neînvinşi din Ghencea

Foto: NewsIn

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat duminică, după derby-ul cu Steaua, că este mulţumit de egalul obţinut de giuleşteni în deplasare, chiar dacă şi-ar fi dorit mult o victorie pe terenul rivalilor.

"A fost un rezultat echitabil. Rapid a avut o primă repriză mai bună, Steaua pe cea de-a doua. Fotbalul este trist fără spectatori, nu există motivaţie pentru fotbalişti şi nu e nici presiune. Mijlocaşii laterali au prins o zi mai slabă la Rapid, se vede lipsa lui Cesinha. Trebuie să se întoarcă cât mai repede. Nu am avut încredere şi nu am avut nici o organizare foarte bună. Mi-aş fi dorit să câştigăm, dar asta este, e bun şi un punct, îl punem la zestrea noastră acolo. De şapte ani tot plecăm neînvinţi din Ghencea", a spus Copos.

În timp ce patronul Rapidului acorda declaraţii presei, omologul său de la Steaua, Gigi Becali, a ieşit de la tribuna oficială, a venit lângă acesta şi i-a spus: "Să zici mersi pentru egalul ăsta, că nici nu aţi ajuns la poartă. Eşti norocos. Bruneţii au avut noroc azi".

Steaua şi Rapid au încheiat duminică la egalitate, scor 1-1, derby-ul din etapa a 11-a, rezultat în urma căruia Mihai Stoichiţă rămâne neînvins în Liga I pe banca steliştilor, în timp ce giuleştenii au înregistrat prmia remiză din actuala ediţie a primului eşalon. În urma acestui rezultat, Steaua şi Rapid au rămas la egalitate în clasament, cu câte 19 puncte, pe locurile 3 şi 4, giuleştenii fiind avantajaţi de golaverajul net superior.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Rapid George Copos