MENIU

Conducerea coaliţiei PSD-PD-L s-a întrunit luni la Palatul Victoria

FOTO: NewsIn

Biroul Central de Coordonare al Coaliţiei PSD-PD-L s-a întrunit luni la Palatul Victoria. După ce bugetul a fost trimis săptămâna trecută în Parlament, pe masa de discuţii a partenerilor din coaliţie au rămas şi alte subiecte importante de discutat.

În Biroul de Coodonarea a coaliţiei s-a discută aspecte legate de activitatea partenerilor, atât în Guvern cât şi în Parlament.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a mai informat că cele două partide au discutat şi despre modul în care s-ar putea indentifica resurse suplimentare pentru sectorul cercetării pe două paliere: corelarea sumelor alocate cercetării nu doar la ministerul Educaţiei şi celelalte ministere care au în subordine institute de cercetare şi găsirea unor modalităţi de stimulare fiscală pentru firmele care doresc să investească în cercetare şi inovare.

Proiectul bugetului de stat pe 2009 a ajuns vineri la Parlament şi va intra pe ordinea de zi a Birourilor Permanente ale celor două Camere astăzi, urmând ca apoi să intre în analiza comisiilor de resort pentru 10 zile, potrivit preşedintei Camerei, Roberta Anastase.

Mai multe articole despre:
buget PSD coaliţie Palatul Victoria PD-L