MENIU

Comisia de anchetă în cazul Nemirschi s-a reunit astăzi pentru raportul final

foto: NewsIN

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Nemirschi s-a reunit în şedinţă pentru întocmirea proiectului de raport final. Comisia a fost înfiinţată pentru verificarea modului în care a fost atribuit de către Ministerul Mediului contractul privind "Campania de promovare a Programului Operaţional Sectorial Mediu, Lot II - Difuzare/Publicare"

Comisia de anchetă a Camerei Deputaţilor analizează atribuirea directă de către Ministerul Mediului a unui contract de publicitate în valoare de 500.000 de euro firmei Ars Advertising.

Nemirschi spune că Best Advertising a fost doar furnizor pentru Ars Advertising, nu subcontractor.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, Cristina Trăilă, a afirmat, la finalul lunii iulie, că Ministerul Mediului nu a respectat prevederile legale privind achiziţiile publice în cazul contractului încheiat cu Ars Advertising.

Reprezentanţii PD-L în comisia de anchetă au cerut demisia lui Nemirschi în urma raportului ANRMAP.

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, pe 15 iulie, că ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, va pleca imediat dacă membrii Comisiei de anchetă a Camerei Deputaţilor recomandă urmărirea penală împotriva sa şi că partidul nu va aştepta ca acesta să fie demis de premierul Boc.

Mai multe articole despre:
PSD PD-L Nicolae Nemirschi raport final