MENIU

Comercianţii de electrocasnice oferă reduceri în această perioadă

Foto: Realitatea TV

Criza reduce preţurile. Speriaţi de vânzările tot mai mici din ultima perioadă, comercianţii de electrocasnice, autoturisme sau locuinţe lansează tot felul de promoţii. Totul în speranţa că vor reuşi să atragă cât mai mulţi clienţi.

Printre cele mai tentante reduceri se numără cele la electrocasnice şi aparate electrice. Cea mai atractivă promoţie a momentului oferă 50% reducere la al doilea produs cumpărat.

Oferta nu este de neglijat. De exemplu, la cumpărarea unui frigider de 1.200 de lei, dacă mai alegeţi o maşină de spălat în valoare de 900 de lei, plătiţi pe aceasta doar 450 de lei. În total 1.650 de lei în loc de 2.100.

Promoţii de criză sunt şi la autoturisme.

"Orice client se prezintă la noi, achită un avans de 50% din valoare maşinii, urmând ca în perioada 2009-2010 să existe o periioadă de graţie, urmând ca ca noi să ne întâlnim pentru achitarea diferenţei în 2011.", a precizat Sorin Encuţescu.

Hotelierii au fost şi ei loviţi de criză. Speriaţi de gradul de ocupare tot mai mic, au lansat tot felul de oferte. Cel mai des întâlnită promoţie este o noapte de cazare gratuită dacă plătiţi două nopţi.

Pe piaţa imobiliară promoţiile sunt numeroase. Printre acestea de notat este cea referitoare la locul de parcare oferit gratuit. Până acum, pentru un apartament de două camere, situat în sudul Capitalei, plăteaţi 63.500 de euro. În acest preţ era inclus şi locul de parcare care costă 6.000 de euro. Acum acesta este oferit gratuit, iar preţul apartamentului scade până la 57.500 de euro. 

Mai multe articole despre:
oferte vânzări promoţii criză economică