MENIU

Colegii medicului din Slatina susţin că nu l-au văzut pe acesta ameninţând cu pistolul

Foto: RTV

Personalul medical audiat de Colegiul Medicilor Olt susţine că nu l-a văzut niciodată pe şeful Secţiei de Cardiologie de la Spitalul de Urgenţă Slatina, doctorul Mircea Andriţoiu, ameninţând pe cineva cu pistolul, aşa cum a fost acuzat de unele asistente din spital.

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Olt a audiat întreaga secţie de Cardiologie, formată din cinci medici, nouă asistente şi asistenta şefă. Toţi cei audiaţi au declarat în scris, sub semnătură, că nu l-au văzut niciodată pe Andriţoiu ameninţând pe cineva cu pistolul.

Roxana Dragomir, şefa Sanitas Olt, care a susţinut că are sesizări potrivit cărora doctorul Andriţoiu ar fi ameninţat-o cu pistolul pe una dintre asistente, nu s-a prezentat la audieri. Colegiul Medicilor Olt nu o poate obliga să dea declaraţii, întrucât liderul Sanitas Olt, nu este membră a Colegiului Medicilor din România.

Şeful secţiei de cardiologie a fost acuzat, duminică, de o asistentă, că atunci când este de gardă iese pe holurile secţiei în pijamale şi chiar pe jumătate dezbrăcat, că vine înarmat la spital şi că s-a bătut cu mai mulţi angajaţi din spital. Acuzaţiile aduse medicului Andriţoiu au apărut în contextul scandalului legat de moartea unui bătrân care, pe 22 ianuarie, a fost plimbat aproape patru ore de la o secţie la alta a Spitalul Judeţean Olt, fără a i se acorda îngrijiri medicale. 

Mai multe articole despre:
medic Slatina asistenţă pistol Colegiul medicilor