MENIU

Cititorii REALITATEA.NET au realizat lista celor mai bune joburi pe timp de criză

Foto: ideachampions.com

Ministru al Tineretului şi Sportului, gropar, profesor universitar şi farmacist - sunt doar câteva dintre joburile pe care cititorii REALITATEA.NET le-au desemnat ca fiind cele mai bune şi profitabile pe timp de criză. Vă prezentăm în continuare lista alcătuită în urma dezbaterii lansate de REALITATEA.NET.

MINISTRU AL TINERETULUI ŞI SPORTULUI -  a fost jobul care a fost indicat de cei mai mulţi cititori. "Sincer să fiu , mi-ar place să ocup funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului... hmm ... sau ministru al Turismului. Cred că unul din aceste funcţii reprezintă cel mai bun job din România (chiar şi pe timp de criză) !!!", ne-a spus un cititor.

POLITICIAN (parlamentar, europarlamentar) - la această categorie, cea mai des amintită a fost funcţiea de parlamentar. "Doar aceştia nu sunt afectaţi de criză, nu li se taie din sporuri, nu primesc de muncă în plus, din contră, se infiinţează o grămadă de funcţii pentru apropiaţii acestora", ne-a scris Nicoleta.

GROPAR - şi acest job se regăseşte printre comentariile cititorilor REALITATEA.NET. "Domne, gropar. E un job stabil şi foarte profitabil, mai ales pe timp de criză. Hai să trăiţi", ne scrie un cititor.

PROFESOR UNIVERSITAR - Cititorii spun că această categorie profesională beneficiază de foarte mulţi bani. "Ăştia nici nu vin la cursuri (predau asistenţii), au leafă de minim 200 de milioane şi sunt veşnic nemulţumiţi de bugetul pe care îl jecmănesc", comentează un cititor.

VRĂJITOARE, CLARVĂZĂTOR - meseriile oculte au fost amintite de mai mulţi cititori. "Meseriile care dau speranţă, dau idei, şterg urme, îngroapă resturile unui destin eşuat!", scrie un cititor.

Printre joburile considerate bune pe timp de criză de cititorii REALITATEA.NET s-au mai regăsit preşedinte al României, farmacist, preot şi fermier.