MENIU

Cele mai amuzante accesorii de politicieni: papioane, fesuri, ochelari fumurii sau coc

Vezi accesoriile politicienilor.
Foto: Realitatea TV

O tichie de mărgăritar pentru orice politician. Şi, tichia a devenit în timp o distincţie. Papion sau fes, coc sau coadă, ochelari fumurii, râs sau dres de voce. Sunt ale lor. Ale politicienilor. Mici detalii care te fac să-i cunoşti... de la o poştă.

Cine nu-şi aduce aminte de papionul care a făcut furori în politica anilor '90? Sosit tocmai de la Londra, papionul a devenit "însemn" electoral pentru cel care îl purta: ţărănistul Ion Raţiu. Nu a reuşit să lanseze o modă, dar a dus grele bătălii politice cu... cravata liberalului Radu Câmpeanu.

Despre pasiunea fostului premier Adrian Năstase ştie toată lumea. Acasă sau la birou, liderului PSD îi place să fie înconjurat de tablouri celebre.

S-a făcut celebru cu zâmbetul. Dar şi tic-ul de a-şi drege glasul înaintea fiecărei noi fraze. Aţi ghicit! E vorba de Ion Iliescu!

Băsescu se... hăhăie când ţi-e lumea mai dragă. Şi când glumeşte, şi când ironizează pe câte un adversar politic. la început, lumea a vorbit despre şuviţa lui. Apoi despre fesul de "firmă".

De râs, râde şi Vadim! Punctul lui forte sunt, însă, informaţiile secrete. Ascuns sub ochelarii fumurii, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, e gata oricând să alerge spre fotoliul de la Cotroceni. Puţini sunt politicenii care se pot lăuda cu tomurile din bibliotecă.

Când auzi cuvântul hahaleră..te gândeşti la el. Numai la el. Cu ceas de aur, îmbrăcat în treining la el în palat, Gigi Becali, e un personaj unic chiar şi când tace. Rar, e drept....

Eşti femeie şi pe deasupra şi politician? Ei bine, trebuie să te ridici la nivelul adversarilor bărbaţi. A încercat Elena Băsescu. Privind pe sub breton, EBA a condus jeepul din dotare tocmai până la Parlamentul European. Aşa am învăţat că în viaţă...

Succes în politică a avut şi Leonida Lari. Deputatul PRM se laudă cu o colecţie impresionantă de ...benţiţe. Pe care le-a purtat chiar şi la tribuna Parlamentului.

Aura Vasile - amazoană social-democrată - se laudă şi ea cu o bogată podoabă capilară. Nu foloseşte benţiţe. Preferă agrafele pentru a-şi fixa cocul!

"Coada de cal" este preferata Rodicăi Nassar. Astfel îşi pune în valoare nu doar trăsăturile, ci şi bijuteriile de aur.
Mai multe articole despre:
Traian Băsescu politicieni vadim tudor FES