MENIU

Caseta cu Geoană nu este cu Mircea. Este cu alt \"Geoană\", scrie catavencu.ro

Se pare că nu e vorba despre o casetă cu Mircea Geoană, ci despre mai multe poze cu fiica sa

Se pare că adevărata aşa-zisă casetă cu \"Geoană şi sexul oral\" despre care vorbea lumea iniţial şi care nu a mai apărut pe nicăieri, nu este cea cu cei 5000 de euro şpagă.

Potrivit jurnaliştilor de la catavencu.ro, nu ar fi vorba despre nicio casetă, ci despre mai multe poze. Şi nu cu Mircea, ci cu un alt membru al familiei Geoană. De câteva zile încoace, pe internet au început să circule mai multe poze indecente în care ar apărea fiica sa, Ana-Maria Geoană.

Drumul \"casetei\"  a început în momentul în care Horia Roman Patapievici a declarat, la începutul lui decembrie, într-un interviu acordat publicaţiei spaniole La Vanguardia, că preşedintelui Traian Băsescu i-ar fi fost oferită o casetă, în campania electorală, în care lui Mircea Geoană, contracandidatul său, i se făcea sex oral.

\"E un pic asemănător cu cazul Bill Clinton şi sexul oral. Ştiu sigur că lui Băsescu i s-a oferit o casetă cu Mircea Geoană în care i se făcea sex oral şi el a refuzat să o folosească. Este un om onest\",  spunea, atunci, Horia Patapievici.

În replică, Mircea Geoană a etichetat declaraţia lui Patapievici drept o \"minciună sinistră\". \"Patapievici umblă cu porcării\", a declarat Mircea Geoană pentru jurnaliştii de la Gândul.

De altfel, zvonul existenţei unei casete porno cu Mircea Geoană a făcut înconjurul internetului, în aceeaşi perioadă în care au apărut şi celebrele imagini cu Traian Băsescu în care părea că ar fi lovit un copil.

Chiar preşedintele Băsescu a sugerat că are această casetă, la OTV. \"Vă pot spune că am atenţionat staff-ul meu că, dacă o folosesc, îmi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoană. Este o problemă internă a PSD, ei se filmează unii pe alţii şi se vând mai apoi\", a declarat Traian Băsescu, refuzând, însă, să dea mai multe detalii.

Şi totuşi, la câteva zile după apariţia primelor zvonuri, pe bloguri a apărut o înregistrare cu Mircea Geoană, despre care se crede că ar fi cea care a stârnit atâtea controverse. Nu era, însă, vorba de imagini cu sex oral, ci de o înrgistrare în care preşedintele PSD, Mircea Geoană, primeşte bani în schimbul unui \"loc eligibil\" pe liste PSD la alegeri.

Mai multe articole despre:
null