MENIU

Căsătorii simbolice la Craiova de Valentine's Day

Foto: garlinggauge.com

Tinerii îndrăgostiţi din Craiova vor avea posibilitatea să fie cununaţi simbolic, pentru o zi, de către primarului Municipiului Craiova, Antonie Solomon, pe data de 14 februarie, în cadrul unui ceremonial desfăşurat la sediul Primăriei.

Edilul va oficia căsătorii simbolice în urma cărora îndrăgostiţii vor primi câte un "Certificat de Căsătorie" valabil 24 de ore.

"Persoanele care vor să participe la oficierea căsătoriilor simbolice de Valentine's Day trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani şi să formeze un cuplu. Aceştia sunt rugaţi să aducă o copie după buletinul sau cartea de identitate şi datele de contact la sediul Primăriei Craiova", a declarat Carmen Licu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

Tinerii miri vor fi conduşi cu limuzina într-un tur al oraşului, iar seara vor participa la Balul Îndrăgostiţilor, oferit de primarul Craiovei.

Acţiunea face parte din cadrul programului "De Drag... de Dragoste... de Dragobete", ce se desfăşoară în intervalul 14 februarie - 1 martie 2009. Festivalul mai cuprinde şi concerte de muzică popular şi folk ce vor avea loc în Sala Oglinzilor a Muzeului de Artă. Programul oferit de municipalitate se va încheia pe data de 1 martie.