MENIU

Căpitanul Rapidului, Vasile Maftei, transferat de Unirea Urziceni!

Foto: NewsIn

Lovitură pe piaţa transferurilor din România. Căpitanul Rapidului, Vasile Maftei, a primit acordul clubului din Grant de a semna cu Unirea Urziceni, informează site-ul oficial al echipei giuleştene. Începând cu 15 iulie, Maftei va evolua timp de trei ani pentru noua campioană a României.

Vasile Maftei, unul dintre jucătorii marcanţi ai Rapidului în ultimul deceniu, a debutat acum mai bine de opt ani în tricoul alb-vişiniu, cu care a disputat 211 meciuri în prima divizie şi a marcat de nouă ori.

Maftei va semna un contract pe trei ani cu echipa care va evolua în acest sezon direct în grupele Ligii Campionilor.

Fundaşul, care ar putea evolua joi pentru ultima oară pentru Rapid în „amicalul” de la Goch, cu Ankaraspor (ora 18.00 în România), va pleca cel mai probabil vineri dimineaţă spre Scoţia, locul de cantonament al echipei antrenate de Dan Petrescu.

Copos: Maftei şi-a făcut datoria faţă de echipă şi nu ne-a interesat suma transferului

"Vasile şi-a făcut datoria la echipă şi nu ne-a interesat suma transferului, care este una simbolică. Am ţinut cont de dorinţa fotbalistului de a juca în Liga Campionilor. În plus, a contat şi faptul că între noi şi cei de la Urziceni există o relaţie foarte bună", a spus Copos.

Vasile Maftei intra în această vară în ultimul an de contract cu Rapid, iar conducerea din Giuleşti s-a temut ca să nu îl piardă pe jucător gratis.

Mai multe articole despre:
Rapid Unirea Urziceni transfer Vasile Maftei