MENIU

Campanie în PSD, prin SMS, pentru numirea lui Mitrea la şefia MAI

Foto: NewsIn

Câţiva parlamentari PSD au primit astăzi, prin SMS, un mesaj de susţinere a lui Miron Mitrea pentru funcţia de ministru al Internelor, spun surse din partid.

"În actualul context, aveţi şansa de a pune o roată motrice PSD în Guvern: Miron Mitrea. Poliţiştii adevăraţi au nevoie de un ministru puternic", acesta este conţinutul mesajului transmis prin intermediul telefonului mobil către mai mulţi lideri ai PSD.

BPN al PSD urmează să discute începând cu ora 19.30 despre noua propunere pentru şefia Ministerului Administraţiei şi Internelor, a treia în intreval de o lună şi jumătate, după ce Gabriel Oprea şi ulterior Liviu Dragnea au renunţat la această funcţie.

După demisia lui Liviu Dragnea, în PSD se vorbeşte chiar de un tandem Miron Mitrea-Liviu Dragnea care să candideze pentru funcţii importante în partid, fiind vizate în principal şefia PSD pentru primul şi funcţia de secretar general, pentru celălalt, ca o contrapondere la actuala conducere, reprezentată de Mircea Geoană şi o parte din liderii din filiale ale PSD din jurul preşedintelui Organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie.

Mai multe articole despre:
PSD MAI Miron Mitrea