MENIU

Cadrele medicale de la Spitalul "Marie Curie" cer păstrarea în funcţie a managerului Daniel Buzatu

Foto: stiriong.ro

Aproximativ 95% dintre angajaţii Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie" au semnat o scrisoare trimisă Ministerului Sănătăţii, prin care susţineau menţinerea în funcţie a managerului spitalului, Daniel Buzatu.

"Consider, în mod cu totul special, că perioada de manageriat a domnului Buzatu în fruntea spitalului a fost una cu cele mai bune rezultate în materie de administraţie. În cei aproape patru ani în care a fost manager, a reuşit renovarea a mai multor secţii şi dotarea cu aparatură de ultimă generaţie. Spitalul arată ca în Occident", a precizat doctorul Gheorghe Burnei, unul dintre cei care au semnat scrisoarea adresată Ministerului Sănătăţii.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, legea actuală prevede ca managerul de spital să fie medic. "Dacă domnul Daniel Buzatu nu se încadrează în lege, nefiind medic, trebuie respectată legea şi numit un al manager", au explicat oficialii Ministerului Sănătăţii.

Printre realizările managerului Daniel Buzatu se numără şi inaugurarea secţiei de pediatrie-oncologie a spitalului pentru copii "Marie Curie", în noiembrie 2008, după lucrări de renovare care au durat şapte luni şi au costat aproape 350.000 de euro.