MENIU

Bursa zvonurilor: Băsescu pentru România, sloganul preşedintelui în campanie

foto: NewsIN

40-45 % din voturi pentru Traian Băsescu în primul tur şi manifestări electorale în marile oraşe. Aşa ar arăta, în linii mari strategia pentru alegeri a candidatului Traian Băsescu, discutată astăzi în şedinţa Colegiului Director al PD_L, la care a participat şi şeful statului. Sunt informaţii care au circulat astăzi în media.

La bursa zvonurilor circulă şi informaţia că Traian Băsescu şi-a facut deja un slogan de campanie: Băsescu pentru România.

Preşedintele le-ar fi spus democrat-liberalilor că şi-a fixat nişte date pentru manifestări electorale în oraşele mari, de care ei ar trebui să ţină seama pentru mobilizarea cât mai multor membri de partid şi simpatizanţi ai lui Băsescu.

Şeful statului ar urma să aibă sediul de campanie separat de cel al partidului, într-o zonă din centrul capitalei, undeva pe strada Lipscani. Băsescu i-ar mai fi anunţat pe reprezentanţii PD-L că va fi prezent la acţiunile din teritoriu ale partidului, la care sunt aşteptaţi un număr foarte mare de participanţi.