MENIU

Brooke Shields: Mi-am pierdut virginitatea la 22 de ani

Foto: www.johncarlbrown.com

Actriţa Brooke Shields a dezvăluit faptul că a renunţat la virginitate la vârsta de 22 de ani, din cauza faptului că nu se simţea atrăgatoare.

Actriţa, în vârstă de 43 de ani, regretă că în perioada tinereţii nu a ştiut să aprecieze felul în care arăta. "Mi-aş fi putut pierde virginitatea înainte de a împlini 22 de ani, însă eram mereu în vizorul presei. Am avut probleme legate de greutate şi nu mă consideram frumoasă.", a dezvăluit Shields.

Brooke a devenit celebră la vârsta de 12 ani, când a jucat rolul unei prostituate în filmul "Pretty Baby". Apoi în 1980, actriţa a jucat în "Laguna albastră", alături de Christopher Atkins. La vârsta de 20 de ani, Brooke Shields şi-a uimit fanii după ce a declarat, în cartea ei autobiografică "On Your Own", că este virgină. La acea vreme, presa a speculat că primul bărbat din viaţa actriţei a fost actorul Dean Cain, pe care l-a întâlnit la Universitatea Princeton. Cu toate acestea, zvonurile nu au fost comentate de Shields. 

În 1997, actriţa i-a spus "Da" tenismenului Andre Agassi, însă mariajul lor nu a durat decât doi ani. În prezent, Brooke Shields este căsătorită cu scriitorul Chris Henchy.

Mai multe articole despre:
Andre Agassi virginitate brooke shields