MENIU

Bourceanu: "Nu cred că valorez mai mult de 800.000 de euro"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul Oţelului, Alexandru Bourceanu, a declarat miercuri că preţul fixat de conducerea clubului pentru un eventual transfer este exagerat şi a fost de părere că nu valorează mai mult de 800.000 de euro.

"La 3 milioane de euro mă simt supraevaluat, este un preţ exagerat. Eu cred că mai mult de 800.000 de euro nu valorez. Din aceşti bani, cam 150.000 să meargă la Dunărea Galaţi, care n-a făcut prea mult pentru mine, iar restul la Oţelul", a declarat mijlocaşul Alexandru Bourceanu, miercuri, pentru NewsIn.

Altfel, antrenorul Petre Grigoraş a anunţat că este dispus oricând să îl readucă la echipă pe mijlocaşul Janos Szekely, de la Steaua. "Pe Szekely şi mâine l-aş aduce la Galaţi, dacă el doreşte să se întoarcă. Sunt sigur că va avea din nou evoluţii bune la noi. Nu ştiu dacă şi conducerea ar fi de acord, dar poate mai lasă şi el la preţ. Vorbesc săptămânal cu el, dar în ultimele zile nu am discutat despre acest subiect", a spus tehnicianul Oţelului.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Szekely, care a fost transferat de Steaua în vara lui 2008 de la Oţelul, a rugat conducerea clubului din Ghencea să fie lăsat să revină la Galaţi, dacă roş-albaştrii nu intenţionează se se bazeze pe serviciile sale.