MENIU

Boris Becker, apropo de drogurile lui Agassi: Ion Ţiriac m-ar fi ucis din priviri când mă vedea şi cu o bere pe masă

Boris Becker a fost manageriat de Ţiriac în vremurile de glorie

Boris Becker se declară şocat, nedumerit şi întristat de dezvăluirile lui Andre Agassi, privind faptul că s-a dopat. El susţine că nu a fost niciodată tentat să încerce substanţe interzise şi a dezvăluit că fostul său manager, Ion Ţiriac, nu-l lăsa să bea nici măcar o bere.

Fostul tenisman german spune că părerea sa despre american s-a schimbat în rău în urma dezvăluirilor sale.

"Sunt ultima persoană care să arunce cu pietre, mai ales că am avut şi eu perioade grele în viaţă, dar să auzi că s-a dopat... Îl pune într-o cu totul altă lumină pe Andre. Şi nu este una bună", a punctat Becker, citat de The Telegraph.

Fostul tenisman nu crede că jucătorii din ziua de azi au obiceiul să consume droguri recreaţionale, în condiţiile în care regulamentul antidoping este mult mai strict decât odinioară. Becker a subliniat că în timpul carierei a fost foarte atent la persoanele care l-au înconjurat. "Nu mi s-au oferit niciodată droguri când jucam. Nu stăteam cu astfel de oameni. Când eram tânăr, managerul meu, Ion Ţiriac, îmi trimitea priviri ucigătoare dacă aveam chiar şi o bere pe masă", a subliniat Becker.

"Tenisul nu avea nevoie de aceste dezvăluiri", a mai spus Becker, şocat şi întristat după ce a aflat că Agassi a folosit substanţe interzise în 1997 şi apoi, după ce a fost depistat pozitiv, a minţit ATP.

"Îmi bat capul să înţeleg de ce Andre a vrut să mărturisească ceva care îi poate face atâta rău. Cu siguranţă, cartea se va vinde bine, dar aceste dezvăluiri îi vor afecta imaginea", a apreciat Becker, care crede că dacă în 1997, când Agassi a fost depistat pozitiv, acest lucru s-ar fi aflat, cariera sa ar fi decurs cu totul altfel.
Mai multe articole despre:
Tenis dopaj Andre Agassi Ion Tiriac Boris Becker