MENIU

Borcea sare şi la Bonetti: "Se vede că a antrenat echipe mici! Nu ştie ce înseamnă Dinamo!"

Foto: NewsIn

Preşedintele executiv din Ştefan cel Mare nu l-a iertat nici pe antrenorul Dario Bonetti după eşecul din partida Internaţional Curtea de Argeş şi l-a criticat dur pentru faptul că l-a scos pe Ionel Dănciulescu din teren pentru a introduce un fundaş, după prima eliminare.

"Sunt supărat pe banca tehnică. Se vede că Bonetti a antrenat echipe mici. Cum să-l scoţi pe Dănciulescu şi să-l bagi pe Moţi? Îl laşi acolo, pe Dănciulescu, te duci peste ei şi în 10, că noi suntem Dinamo Bucureşti, iar ei Internaţional Piteşti! Dănciulescu are capacitate de efort, am câştigat o grămadă demeciuri cu Dănciulescu. Bonetti nu ştie ce înseamnă Dinamo!", a tunat Cristi Borcea, la GSP TV.

Internaţional Curtea de Argeş a furnizat prima surpriză de proporţii a campionatului, impunându-se cu 1-0, în deplasare, în faţa celor de la Dinamo, în etapa a doua a Ligii I. Din minutul 12 "câinii" au jucat în 10, după eliminarea lui Dragoş Grigore, iar atunci Bonetti a sacrificat un atacant, pe Ionel Dănciulescu, pentru a introduce un fundaş central, pe Cosmin Moţi. Din minutul 45 Dinamo a rămas în nouă, Gabriel Tamaş fiind şi el eliminat. Cele două decizii ale centralului Teodor Crăciunescu au stârnit mânia lui Borcea, care cere excluderea acestuia din arbitraj.