MENIU

BenQ a lansat un mini-proiector

Foto: Benq

BenQ lansează primul mini-proiector bazat pe tehnologia LED, BenQ Joybee GP1. Proiectorul cântăreşte 640 grame şi are dimensiuni foarte reduse: 136 x 120 x 54 mm.

Joybee dispune de tehnologia de proiectare DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments', iar imaginile, fişierele video şi audio sau documentele electronice pot fi cu uşurinţă redate prin interfeţa USB.

Utilizatorul trebuie doar să conecteze un stick de memorie la portul USB al proiectorului Joybee GP1, iar filmele şi fotografiile preferate vor rula automat, cu ajutorul cititorului USB. Astfel, prezenţa unui notebook sau a unui PC care să intermedieze redarea prezentărilor sau a fişierelor video şi audio nu mai este necesară. De asemenea, mini-proiectorul poate fi conectat printr-un docking station şi la un dispozitiv mobil, de tipul unui MP3/MP4 player sau iPod.

Joybee GP1 este capabil să proiecteze imagini la o rezoluţie de 858 x 600, cu un contrast de 2000:1 şi cu o luminozitate de 100 ANSI lumeni, în timp ce imaginea proiecţiei poate avea o diagonală de până la 2 metri. Durata de viaţă a lămpii este de până la 20.000 de ore.

Joybee GP1 consumă o cantitate de energie redusă – 60 W în timpul proiectării şi 1 W în modul Standby.

Mai multe articole despre:
rezoluţie tehnologie proiector BenQ