MENIU

Becali spune că Galatasaray este interesată de achiziţionarea lui Dayro Moreno

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că formaţiile Sivasspor şi Galatasaray s-au interesat de serviciile mijlocaşului columbian Dayro Moreno, iar suma de transfer pe care a fixat-o pentru acesta este 1 milion de euro.

"Dayro Moreno are ceva prin Turcia, cu Sivasspor, dar am auzit că are o ofertă şi de la Galatasaray. I-am fixat clauza de reziliere la 1 milion de euro. Dacă vor, pot să îmi 200 sau 300 de mii de euro acum pentru un an de împrumut, iar restul la final", a spus Becali.

Patronul Stelei a adăugat că Semedo şi-ar putea găsi şi el un angajament în Turcia, în timp ce Pleşan ar putea ajunge în China. "
Semedo parcă şi-a găsit echipă în Turcia şi a zis că plăteşte el nişte bani, vreo 150.000 de euro ca să rămână liber de contract. Dacă FC Vaslui nu-l mai vrea, e treaba lor.
Plaşan a zis că are o ofertă de prin China, iar dacă nu găseşte altceva, se duce acolo. Pe Lovin îl avem în coproprietate cu Sechelariu şi s-a dus la el să îi spună să mai lase din preţ. Oricum, eu nu vreau niciun ban pe Lovin, dar dacă Sechelariu vrea 200.000 de euro pe el, e treaba lui".

Colmbianul Dayro Moreno şi portughezul Antonio Semedo nu s-au prezentat la reunirea echipei din Ghencea, iar oficialii roş-albaştrilor au precizat că dacă aceştia nu îşi vor găsi echipe dispuse să îi achiziţioneze, fie vor fi suspendaţi, fie vor juca pentru echipa a doua a clubului. În ceea ce îi priveşte pe Lovin şi Pleşan, antrenorul Cristiano Bergodi a decis că nu are nevoie de serviciile lor în noul sezon, cei doi fiind puşi pe lista de transferări.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Galatasaray Dayro Moreno Sivasspor