MENIU

Becali jubilează după retrimiterea "Valizei" la Comisia de Disciplină

Foto: NewsIn
Video: Realitatea TV

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, este mulţumit de faptul că FRF a decis să retrimită la Comisia de Disciplină cazul “Valiza”, deoarece va fi judecat după noul regulament, care nu mai include premierea printre actele de corupţie.

"Pe mine, într-un fel, mă avantajează pentru că acum regulamentul s-a schimbat, premierea nu mai este la capitolul corupţie, în primul rând. În al doilea rând, n-au ce să judece pentru că eu oricum convorbirile telefonice o să le anulez în instanţă. Ei judecă acum după nişte convorbiri telefonice care sunt ilegale", a declarat Becali, pentru Realitatea TV.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, că în şedinţa Comitetului Executiv s-a hotărât retrimiterea cazului "Valiza", spre rejudecare, la Comisia de Disciplină.

Argăseală: Cazul Valiza a fost retrimis la Comisia de Disciplină doar pentru arhivare

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat luni, ironic, decizia retrimiterii cazului Valiza la Comisia de Disciplină pentru rejudecare, spunând că aceasta a fost făcută doar pentru arhivare.

"Nu cred că s-a trimis niciun caz Valiza la Comisie, cine a spus? Nu s-a discutat despre acest lucru. Cum să se trimită un dosar la rejudecare dacă s-a luat deja o decizie definitivă şi irevocabilă? În felul ăsta, procesul ar dura zeci de ani. Poate acest caz a fost trimis pentru arhivare", a spus Argăseală.

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat, la 4 iunie 2008, formaţia Steaua cu şapte puncte de penalizare în urma scandalului "Valiza", iar patronul grupării din Ghencea, Gigi Becali, a primit o amendă de 200.000 de lei şi a fost interzis pentru doi ani pe stadioanele din România. Comisia de Apel a menţinut decizia Comisie de Disciplină, iar Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a anulat toate sancţiunile dictate, menţinând doar o suspendare de 6 luni pentru Becali.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali FRF Cazul Valiza Comitet Executiv