MENIU

Becali i-a reclamat pe procurorii şi poliţiştii care s-au ocupat de dosarul privind sechestrarea celor bănuiţi de furtul maşinii sale

Foto: REALITATEA.NET

Avocatul lui Gigi Becali, Vlad Bogdan, a depus vineri dimineaţă, o sesizare împotriva procurorilor de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Municipiului Bucureşti şi a poliţiştilor de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti care au instrumentat, iniţial, dosarul privind sechestrarea celor bănuiţi de furtul autoturismului Mercedes apartinând omului de afaceri din Pipera, spune Gardianul.

Avocatul lui Gigi Becali i-a reclamat pe anchetatorii care s-au ocupat, iniţial, de dosarul privind sechestrarea celor bănuiţi de furtul maşinii ale. Ziariştii de la Gardianul susţin că procurorii şi poliţiştii bucureşteni sunt acuzaţi de apărătorul lui Becali că nu ar fi strâns legal probele împotriva clientului său. 

Apărătorul lui Gigi Becali nu a detaliat suspiciunile pe care le-ar avea asupra anchetatorilor. În această cauză, procurorii bucureşteni au separat faptele privind sechestrarea, făcând un nou dosar în legătură cu furtul maşinii lui Becali. De altfel, această parte de dosar a fost finalizată în urmă cu câteva zile, când cei bănuiţi că i-ar fi furat maşina lui Becali au fost trimişi în judecată. Cealaltă parte de dosar, care îl priveşte pe europarlamentarul Becali, acuzat că i-a sechestrat pe presupuşii hoţi ai maşinii sale, nu a fost finalizată încă.

Citeşe mai mult pe gardianul.ro

Mai multe articole despre:
hoţi poliţişti Gigi Becali procurori