MENIU

Becali despre Antonescu: A înnebunit! Soluţia Johannis, soluţia Johannis!

Foto: NewsIn

"Nu vreau să îl deranjez pe Antonescu, e un om admirabil, dar exagerează cu 'am soluţia'. Johannis. A înnebunit! Soluţia Johannis, soluţia Johannis", a spus Gigi Becali în cadrul unei emisiuni de televiziune, referindu-se la propunerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de premier.

"Motivul acestei candidaturi este un semnal de alarmă pentru aceşti mari politicieni care se cred şi care fac parte din partide mari şi, cu toate acestea, vine un candidat de la un mic partid, care nu este partid parlamentar, şi, fără o campanie de zeci de milioane de euro, scoate un procent de 6-7-8 la sută. Înseamnă foarte mult pentru ei, înseamnă o amendă pentru marii politicieni", a declarat Gigi Becali.

Becali: Peste cinci ani, mai îmbătrânesc şi devin şi mai înţelept

Candidatul PNG-CD a mai subliniat că este singurul candidat care va putea transmite voturile în turul doi, conform unor studii. Pe de altă parte, Becali este conştient că pierde voturi din cauza comportamentului său.

"Devin din ce în ce mai serios. Peste cinci ani, mai îmbătrânesc şi devin şi mai înţelept şi mai cuminte şi mai liniştit şi atunci românii vor vedea în mine conducătorul ideal", a mai declarat Becali.

Slogan de campanie: Cu mână tare şi cu braţ înalt, votaţi Gigi Becali!

Pe scena politică ar fi nevoie în primul rând de pace, în viziunea lui Becali: "Ce înseamnă pace? Ţi-au propus trei partide un premier, un guvern. Propune-l, votează Parlamentul şi dă drumul să meargă ţara înainte. Dacă vorbim despre ce se întâmplă pe scena politică românească în ultimul timp, şi nu vreau să îl deranjez pe Antonescu, e un om admirabil, dar exagerează cu am soluţia. Johannis. A înnebunit soluţia Johannis, soluţia Johannis. Parcă Johannis ar fi o soluţie pentru România", susţine Becali.

"Nu există niciun om care să poată pune România pe roate în cinci ani. Decât Dumnezeu dacă vine cu bagheta magică şi ne dă cine ştie ce comori prin munţi. Daţi-mi zece ani şi vă voi da o Românie pe care să o iubească şi Dumenzeu. Cu mână tare şi cu braţ înalt, votaţi Gigi Becali", a mai spus Becali.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali alegeri candidat Cotroceni vot preşedinte