MENIU

Aurelian Temisan: “Abia imi mai ramane timp pentru familie”

Recunoscut ca un familist convins, juratul de la “Te cunosc de undeva” are o perioada extrem de incarcata, in care recunoaste ca este nevoit sa isi neglijeze familia. Artistul ne-a marturisit cateva din activitatiile care il tin departe de familie aproape zilnic.

Rolul de jurat la o emisiune de succes, piesele de teatru si spectacolele muzicale toate fac parte din viata de zi cu zi a lui Aurelian Temisan. Artistul nu se da in laturi de la nici un proiect, cu pretul de a-si neglija familia, pentru ca stie ca aceasta perioada nu va dura la nesfarsit!

“Suntem la Jumătatea proiectului la “Te cunosc de undeva”. As vrea sa țină multe sezoane. Este un show unde nu sunt nepotisme. Notele noastre se bazează pe ceea ce fac ei în fața noastră. Pestre 20 de ani pe youtube se vor găsi doar performanțele lor, nu comentariile lui Temisan sau Ozana”, ne-a spus Aurelian Temisan.

“Am suficient de multe apariții încât abia îmi mai rămâne puțin timp pentru familie. Mă bucur de această perioadă plină pentru că știu, nu va dura la nesfărșit! Acum simt și am cu ce să apar, așa că explorez toate laturile, si teatru și televiziune și muzică”, ne-a mai marturisit Temisan.

Aurelian Temisan alaturi de actrita Alexandra Velniciun si actorul Lucian Ghimisi (director Teatrul Ion Creanga), in piesa de teatru "Boeing Boeing"

Intr-o alta scena, alaturi de sotia lui, Monica Davidescu si Lucian Ghimisi. O piesa de teatru care se lasa cu hohote de ras timp de 3 ore. 

Pe langa multimea de proiecte in care este implicat, Aurelian Temisan este si portarul Nationalei de Fotbal a Artistilor. Temi, cum ii spun colegi de echipa, nu lipseste de la antrenamente luni la ora 16.30 la balon- Alexandreea Spa, dar nici de la competitile pe care echipa le are.