MENIU

Atac Londra. Mama românului care a înjunghiat o fetiță de 11 ani, mărturii cutremurătoare: Am avertizat poliția

Atac Londra. Mama românului care a înjunghiat o fetiță de 11 ani, mărturii cutremurătoare: Am avertizat poliția /Captură video

Apar informații halucinante în cazul lui Ioan Pintaru, românul care a înjunghiat o fetiță de 11 ani în centrul Londrei. Mama bărbatului a declarat că a anunțat autoritățile din România cu mai multe săptămâni înainte de tragicul eveniment despre faptul că fiul ei suferă de depresie severă și că are episoade psihotice. În ciuda avertizării, aparent, nimeni nu a luat vreo măsură pentru a preveni o astfel de tragedie. 

Femeia a precizat că timp de trei săptămâni a avertizat autoritățile, însă nimeni nu a băgat-o în seamă.

Într-un interviu acordat presei internaționale, mama lui Ioan Pintaru a povestit că bărbatul nu avea o viață socială activă și că în luna mai a fost nevoit să se întoarcă în Anglia pentru a-și căuta de lucru.

Mama românului din Londra care a înjunghiat o fetiță de 11 ani face primele declarații: „Vă rog să transmiteți acest mesaj”

Procurorii susțin însă că atacul a fost unul „la întâmplare” și l-au acuzat pe agresor de tentativă de omor. Următoarea audiere va avea loc pe 10 septembrie. Vă reamintim, în urmă cu aproape două săptămâni, Ioan Pintaru a înjunghiat o fetiță de 11 ani chiar în centrul Londrei. Copila a fost grav rănită, însă potrivit autorităților britanice viața nu i-a fost pusă în pericol.