MENIU

Ashton Kutcher a învins CNN pe Twitter

Foto: celeb9.com

În noaptea de joi spre vineri, actorul Ashton Kutcher a învins postul de televiziune CNN, fiind primul care a reuşit să depăşească bariera simbolică a unui milion de abonaţi pe microblogul Twitter.

Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, a scris pe contul lui de Twitter că acest succes este "o victorie a poporului împotriva sistemului".

La rândul său, postul CNN a recunoscut pe un ton sobru ca "Ashton Kutcher este prima persoană din lume care a ajuns la un milion de abonaţi în concursul de pe Twitter, împotriva CNN".

Joi seara, vedeta postului CNN, Larry King, a declara pe un ton ironic ca actorul nu are nicio sansa sa invinga trustul.  "Ştii ce înseamnă CNN? Kutcher, tu joci în divizia B. CNN te va trânti la pământ".

Contrar aşteptărilor, Kutcher a fost declarat câştigătorul acestui concurs inedit, deşi postul CNN s-a aflat mult timp în fruntea cursei.

Aşa cum a promis, actorul american va celebra victoria obţinută prin semnarea unui cec de 100.000 de dolari, în favoarea unei organizaţii care luptă împotriva malariei.

De asemenea, Ashton Kutcher a declarat că va face celebrul truc "ding, dong, ditch", la uşa reşedinţei lui Ted Turner, patronul postului CNN. Se pare că actorul care este recunoscut pentru farsele sale, va suna la uşa casei lui Turner şi va fugi de acolo înainte ca proprietarul să deschidă.

Mai multe articole despre:
concurs Ashton Kutcher abonaţi Twitter