MENIU

Antonescu speră să atragă şi votanţi ai PSD, pentru că \"un bazin aşa mare îţi face poftă\"

Foto: NewsIn

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, a declarat la Alexandria, că va încerca să atragă şi votanţi din bazinul electoral al PSD, pentru că \"un bazin aşa mare îţi face poftă\", dar şi persoane care au votat PD-L la ultimele alegeri şi mai ales pe cei care nu au o opţiune politică.

Crin Antonescu a afirmat că la alegerile din luna noiembrie mizeză pe faptul că va obţine un număr de voturi care va depăşi scorul politic înregistrat până acum de PNL. "Am să iau mai multe voturi decât a luat vreodată PNL la nişte alegeri, evident, susţinut de PNL", a susţinut Crin Antonescu. Liderul liberal a precizat că îşi bazează calculele pe atragerea de voturi de la cetăţenii fără apartenenţă politică, de la nehotărâţi şi de la cei care nu au mai ieşit de mult la vot, dar şi de la cetăţeni care au votat anterior cu alte partide.

Liderul PNL a lăsat să înţeleagă că ia în calcul să atragă alegători din bazinul PD-L, pe cei care sunt nemulţumiţi de prestaţia Guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu. "Nu este exclus ca persoane care au votat PD-L la ultimele alegeri să voteze Crin Antonescu la Preşedinţia României, pentru că ei au votat PD-L crezând că e un partid de dreapta, dar văd de nouă luni ce partid de dreapta e PD-L, crezând că Traian Băsescu vrea să asaneze, într-adevăr, viaţa politică din România, să se lupte cu sistemul ticăloşit, dar au constatat că nu a făcut-o", a afirmat preşedintele PNL.

Antonescu a mai spus că ia în calcul şi atragerea de votanţi din bazinul electoral al PSD, pentru că "un bazin aşa mare îţi face poftă, cum să nu prinzi şi tu ceva".

Acesta nu a exclus nici şi posibilitatea ca votanţi tradiţionali ai PNL să-şi orienteze votul în altă parte, în funcţie de simpatia faţă de candidatul desemnat de alte partide. "Nciodată votul nu se suprapune perfect, e clar că sunt şi unii alegători care au ales sau aleg PNL şi poate îşi vor da votul în altă direcţie", a spus Crin Antonescu.