MENIU

Agenţiile de turism fac reduceri de până la 20%, la ofertele de vară

Foto: RTV

Criza financiară modifică programul de vacanţă al românilor. Pentru că nu mai vând excursiiile de primăvară în străinătate, la cumpărături sau în luna de miere, agenţiile de turism au sărit direct la ofertele de vară. Pentru a fi mai convingătoare, acestea fac şi reduceri de până la 20%, oferta fiind valabilă până la sfârşitul lunii martie şi doar dacă plătiţi toată suma.

Astfel, şase nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, la un hotel de două stele, costă în luna mai 200 de lei de persoană. În plin sezon, preţul aceluiaşi pachet este aproape triplu. Cei care aleg un hotel de trei stele, pentru şase nopţi cu mic dejun, plătesc 300 de lei în lunamai. În august, tarifele se dubleză.

Hotelurile de patru stele oferă mai mult confort şi mai multe servicii, dar costă şi mai mult, 600 de lei în luna iunie şi peste 900 de lei în luna august. Cei care doresc trei mese pe zi vor plăti dublu faţă de varianta simplă, doar cu mic dejun.

Banii trebuie plătiţi integral până la finalul lunii martie. În plus, nu pot fi modifice destinaţia sau perioada rezervată. Hotelierii au anunţat că pentru programul iniţiat în colaborare cu ministerul Turismului, preţurile de pe litoralul românesc sunt cu 10% mai mici decât anul trecut şi cu 20% mai mici decât cele din plin sezon.

Mai multe articole despre:
bilete vacanţă litoral agenţii de turism concerte