MENIU

Adriean Videanu: Preşedintele a fost invitat de către premier la şedinţa de Guvern de duminică

Foto: NewsIn
Videanu: Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat ieri la şedinţa de Guvern de către primul-ministru Emil Boc

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat în conferinţa de presă de la finalul şedinţei Coaliţiei de luni că preşedintele Traian Băsescu a fost invitat duminică la şedinţa de Guvern de către primul-ministru Emil Boc.

Prim-vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu a declarat că liderii PSD au prezentat "o informare", nemulţumiţi de prezenţa preşedintelui Traian Băsescu la şedinţa extraordinară de Guvern de duminică.

"A fost o informare pe care PSD-ul ne-a făcut-o, din punctul nostru de vedere a fost una absolut nejustificată, pentru că preşedintele României a participat la acea şedinţă, fiind invitat de primul-ministru al României", a declarat Videanu.

Adriean Videanu a spus că informarea PSD a fost de fapt o reluare a comunicatului de presă transmis duminică şi că "nu era nevoie de un răspuns" din partea PD-L. "Ni s-a părut un picuţ excesivă această informare", a comentat Videanu.

"Nu există niciun fel de război între PSD şi PD-L, din punctul de vedere al Coaliţiei şi al Guvernării, adică există o colaborare între cele două formaţiuni politice în ideea  de a identifica soluţiile astfel încât efectele crizei globale să fie cât mai mici pentru cetăţenii pe care îi reprezentăm", a mai spus Videanu la finalul conferinţei de presă.