MENIU

Adrian Mutu s-a accidentat şi ar putea rata meciul naţionalei cu Franţa

Foto: NewsIn

Adrian Mutu ne dă iar emoţii înaintea unui meci foarte important pentru echipa naţională! Atacantul Fiorentinei nu a fost folosit în meciul de campionat cu Palermo deoarece acuza unele dureri musculare şi este incert pentru meciul cu Franţa, din preliminariile CM 2010, care se va disputa sâmbătă, 5 septembrie.

Cesare Prandelli a declarat la finalul meciului cu Palermo că nu a vrut să rişte o agravare a accidentării românului, care acuza dureri musculare încă de sâmbătă.

"Adrian a avut o mică problemă musculară şi am decis să nu riscăm o agravare a durerilor.
A fost foarte îngrijorat până în urmă cu câteva zile din cauza problemelor cu Chelsea, dar în ultima vreme a fost mai relaxat deoarece ştie că nu îl vom abandona, nu este singur", a declarat Prandelli pentru mediagol.it.

Încă de sâmbătă existau incertitudini asupra prezenţei atacantului român pe teren la meciul Franţa - România, dar care nu aveau legătură cu starea de sănătate a atacantului, ci erau speculaţii conform cărora starul Fiorentinei ar putea fi suspendat de Chelsea dacă nu îşi plăteşte din datorie!

Cotidianul La Nazione, citat de Fiorentina.it, a scris sâmbătă, că gruparea britanică poate să ceară la FIFA, începând de luni, suspendarea lui Mutu, în cazul în care acesta nu achită niciun ban.

Oficialii lui Chelsea au răspuns acestor informaţii, anunţând că ştirile despre suspendarea lui Mutu sunt simple speculaţii!

"Nu avem ce comenta despre cazul Adrian Mutu. Am spus tot ce trebuia spus despre el când TAS a dat decizia finală. Ştirile despre suspendarea sau retragerea lui Mutu sunt simple speculaţii. Nu comentăm ce s-a scris în presa din Italia", a spus Simon Greenberg, directorul de comunicare al lui Chelsea, conform goal.com.