MENIU

Adrian Mititelu: Ca fotbalist, Răzvan Lucescu nici nu există, dar are un talent nativ pentru antrenorat

Foto: NewsIn

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat miercuri că numirea lui Răzvan Lucescu la naţională este una curajoasă şi că acesta a fost ales pentru talentul său.

"Este o alegere curajoasă pentru echipa naţională şi oarecum surprinzătoare. Cred că s-a ales talentul lui Răzvan. Celelalte criterii nu mi le explic. Cea mai potrivită alegere este cea care aduce performanţă. Vom vedea în timp dacă a fost o alegere bună. Nu cred că va apela la sfaturile lui Mircea Lucescu pentru că este un tip prea orgolios. Nu mă deranjează să antreneze în paralel şi FC Braşov, dacă va obţine rezultate. El a demonstrat că este un antrenor talentat şi foarte promiţător. Ca fotbalist Răzvan Lucescu nici nu există, dar are un talent nativ pentru antrenorat. Mă aştept să apară la naţională jucători de la Rapid, pe care îi cunoaşte şi în care are încredere", a declarat Adrian  Mititelu la Sportro.

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost validat miercuri în funcţia de selecţioner al României, în urma şedinţei Comitetului Executiv care a analizat propunerea făcută de directorul general al FRF. 
Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu Adrian Mititelu