MENIU

Actorul Jean Constantin a fost internat la Spitalul Fundeni

Foto: tiff.ro

Actorul Jean Constantin a fost internat joi la secţia de terapie intensivă la Spitalul Fundeni, după ce a suferit un infarct. Actorul a fost trasferat, la cerere, de la Spitalul Judeţean Constanţa.

Jean Constantin, în vârstă de 80 de ani, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Constanţa din cauza unor probleme cardiace, în urmă cu o săptămână. Potrivit unor surse medicale din judeţeanul constănţean, Jean Constantin a fost externat la cerere.

Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957.
Actorul a jucat în peste 50 de filme, devenind celebru în anii '70, cu seria de filme de comedie "Brigada Diverse", unde a jucat alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu şi Iurie Darie. Totodată, Jean Constantin este cunoscut pentru rolul lui Ismail din "Toate pânzele sus", de Mircea Mureşan. Ultimul film în care a jucat este "Supravieţuitorul" (2008), de Sergiu Nicolaescu.

Mai multe articole despre:
spital cardiac Jean Constantin Spitalul Fundeni