MENIU

Activitatea pe Aeroportul Timişoara s-a reluat după o oră de la ameninţarea cu bombă

Foto: RTV

Directorul Aeroprotului Traian Vuia din Timişoara, Dan Idolu, a declarat că activitatea pe aeroport a fost întreruptă aproximativ o oră, după ce s-a primit informaţia că la bordul unui aparat care urma să aterizeze s-ar afla o bombă.

"La bord se aflau 22 de pasageri şi patru membri ai echipajului şi au fost nevoiţi să aterizeze de urgenţă ca urmare a unei semnalizări cu bombă la bord. Aeronava a fost controlată din punct de vedere antitero şi a fost transportată ulterior într-un loc de garare", a declarat Idolu. Potrivit directorului, activitatea pe aeroport a fost reluată.

Mai multe avioane care ar fi trebuit să aterizeze la Timişoara, au fost deviate, mercuri la prânz, spre Aeroportul din Arad, după ce la aeroportul timişorean s-a primit o ameninţare cu bombă.

Potrivit informaţiei primite de oficialităţile aeroportului timişorean, bomba s-ar aflat la bordul unui aparat care venea de la Torino.

Aparatul a fost oprit la sol, iar celelalte zboruri care urmau să ajungă la Timişoara au fost deviate către Aeroportul din Arad.

Până la rezolvarea situaţiei de la aeroportul timişorean, la Arad aterizaseră deja trei aparate ale Carpat Air.
Mai multe articole despre:
Timişoara aeroport bombă alertă Arad