MENIU

Acţionarii Bursei l-au ales vineri pe Liviu Giugiumică în funcţia de administrator

Foto: dailybussiness.com

Preşedintele UniCredit CA IB Securities, Liviu Giugiumică, a fost ales vineri în funcţia de administrator al Bursei de Valori Bucureşti (BVB) în urma adunării generale a acţionarilor, au declarat pentru NewsIn surse din cadrul conducerii Bursei.

Conducerea Bursei aprobase la sfârşitul lunii februarie numirea preşedintelui UniCredit CA IB Securities în funcţia de administrator provizoriu, după ce locul rămăsese vacant în urma situaţiei de incompatibilitate în care se afla fostul membru, Alexandru Rusu.

Liviu Giugiumică, preşedintele şi directorul general al casei de brokeraj UniCredit CA IB Securities, va lua locul fostului administrator, Alexandru Rusu, care şi-a pierdut recent şi funcţia de secretar general al consiliului BVB, ca urmare a incompatibilităţii.
În luna ianuarie, Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare i-a interzis lui Nicolae Alexandru Rusu să mai activeze pe piaţa de capital, timp de trei ani, în urma neregulilor descoperite la casa de brokeraj Orizont Vest, unde acesta era preşedinte şi acţionar majoritar.
Mai multe articole despre:
preşedinte Bursa de Valori Bucureşti