MENIU

Accident stupid de motocicletă în Timiş: un mort şi un rănit după o glumă teribilistă. ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Foto: newstimisoara.ro
Foto: newstimisoara.ro
Foto: newstimisoara.ro
Foto: newstimisoara.ro

Un tânăr din localitatea Satchinez din Timiş a decedat după ce a prietenul său a încercat să-l oprească aruncându-se în faţa moticicletei pe care acesta o conducea deşi nu avea permis. Autorul glumei are fracturi la ambele picioare, rănită fiind şi prietena victimei, care se afla pe motocicletă.

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă noapte în localitatea Satchinez din Timiş. O persoană a murit şi alta a ajuns în stare gravă la spital după ce au ajuns, dintr-o glumă, sub roţile unei motociclete.

Un puşti de 17 ani a plecat la plimbare cu motocicleta, alături de prietena lui, chiar dacă nu poseda permis de conducere. Un prieten de-al acestuia, rudă cu victima, a vrut să-i facă o glumă şi i-a băgat piciorul sub roată. A urmat impactul, tânărul de pe motocicletă s-a lovit la cap şi a nu a mai fi putut salvat de medici.

Atât fata care se afla pe motocicletă, cât şi tânărul care a făcut gluma au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. Băiatul are fracturi multiple la ambele picioare. Politiştii au demarat cercetările şi încearcă să stabilească imprejurările în care s-a produs tragedia.

Mai multe articole despre:
accident motocicletă poliţie răniţi permis Timiş mort