MENIU

Accident grav în Capitală: O maşină a intrat într-o terasă din Drumul Taberei

Foto: Dan Samoila
Foto: Dan Samoila
Foto: Dan Samoila
Foto: Dan Samoila
Foto: Dan Samoila
Foto: Dan Samoila
Foto: Dan Samoila
Foto: Dan Samoilă

O maşină a intrat într-o terasă din zona Drumul Taberei din Capitală. Mai multe persoane au fost rănite uşor în urma impactului. Şoferul care a produs acest accident grav are 29 de ani şi primise 20 de sancţiuni până acum.

Mai multe persoane au suferit răni uşoare în urma accidentului, însă niciuna nu a acceptat să fie dusă la spital. Şoferul autoturismului a fost nevătămat şi a fost reţinut de Poliţie pentru audieri.

Martorii au spus că  bucăţi din zidul terasei au avariat mai multe autoturisme parcate în zonă

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi a intrat în terasa Azzuro, din cartierul Drumul Taberei. Autoturismul a circulat pe Drumul Taberei, dinspre Piaţa Lujerului spre Piaţa Moghioroş.

Şoferul acestui accident primise 20 de sancţiuni până acum, a obţinut carnetul de conducere în 2006 şi are 29 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Vezi imagini de la accidentul de duminică noapte de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din Capitală, în care şoferul unui autoturism a murit după ce a pierdul controlul volanului, în urma vitezei excesive.

Mai multe articole despre:
accident poliţie victime terasă news alert