MENIU

40% din locurile de cazare în Poiana Braşov sunt rezervate pentru Revelion

Foto: RTV

Aerul de munte, zăpada şi mâncarea tradiţională românească îi ademenesc pe turişti la munte pentru sărbătorile de iarnă chiar şi pe timp de criză. Aproape jumătate din locurile de cazare din poiana Braşov sunt rezervate încă din vară, în ciuda preţurilor care rămân destul de ridicate.

Poiana Braşov rămâne în topul celor mai căutate destinaţii de vacanţă pentru Crăciun şi Revelion, dar şi în topul celor mai scumpe. Atuurile hotelierilor sunt şi de această dată preparatele tradiţionale de Crăciun, de la jumări şi sarmale până la cozonaci, dar şi petrecerile de Revelion cu specific românesc.

"În fiecare seară avem program special pentru adulţi şi pentru copii, atât pentru Crăciun, cât şi pentru Revelion. Înscrierile s-au făcut în proporţie de 40 % până acum. Sunt deja ferme şi speram la un 100% ca anul trecut", a declarat managerul unui hotel, Mariana Căliţu.

La un hotel de patru stele, pachetele pentru cinci nopţi pornesc de la 500 de euro.

Daca ar fi să judecăm după predicţiile meteorologilor, în aproximativ o lună şi jumătate în Poiana Braşov va fi zăpadă numai bună de schi. Ceea ce însemana că nu numai pârtiile, dar şi hotelurile vor fi pline de turişti. Mare parte dintre din rezervări s-au făcut deja, cu toate că un pachet de Revelion poate ajunge până la 1.500 de euro.